до 90 дена за връщане
Гласувайте за този пост/продукт

Не ти харесва продукта-върни го , лесно е! Може да го Върнеш до 90 дни!

Ако закупената стока не отговаря на очакванията ти, ние ти гарантираме, че ще извършим замяна с друг артикул. Или ще възстановим 100 % сумата, заплатена за съответния артикул.

Връщането може да се извърши с куриерска фирма Интайм АД, Рапидо или Еконт заедно с попълнената бланка и касова бележка на адрес: гр. София, ул. Дамян Груев 56, за онлайн магазин „bronson-bg.com“ или „mall-bg.eu“.

Връщането е за сметка клиента.

Артикули отворени и използвани  не подлежат на връщане и замяна. Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – с оригинална опаковка и етикет.

Не се приемат пратки от клиенти с наложен платеж. Ако клиент изпрати такава пратка тя ще бъде върната на изпращача за негова сметка.След като се види състоянието на продукта , сумата за този продукт се изплаща по банков път.

Срок за връщане на стоката: 3 месеца от датата на доставка.

След приемане на върнатата пратка и след потвърждаване на нейната цялост, веднага ще се свържем с Вас.

Ако желаеш да върнеш артикули по поръчката си, следвай стъпките, описани в бланката за връщане и замяна и я приложи към пратката.Документа за връщане може да изтеглите от тук : Бланка за връщане. 

Връщане на всички сокоизтистквачки,дехидратори и др машини.

Условия за връщане зададени от вносителя:

При констатация на дефектен продукт до 14 дни от закупуването му, ние се ангажираме той да бъде отремонтиран, заменен с нов или да възстановим заплатените от Вас средства. Не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на рекламация.

Рекламациите на стоки в гаранция се приемат в офиса на Доставчика, от понеделник до петък от 09.00 ч. до 18.00 ч., като изпращането става с куриер или лично, след като Клиентът е уведомил предварително Доставчика за дефекта.

Рекламираната стока трябва да бъде с пълна и в оригинална опаковка, без следи от използване. Със здрави гаранционни стикери, придружена от оригинална гаранционна карта и във вида в който е закупена.